Minggu, 17 Juni 2018

[CZ] Against the Sun 2014 Celý Film Online

cz Against the Sun 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Against the Sun má skóre 6,4 z 10, na základě 4212 recenzí



Dobrodružný film debutujícího režiséra Briana Falka je natočen podle skutečných událostí a vypráví o letcích, kteří ztroskotali na moři...
Je rok 1942. Vojenští letci Tony Pastula, Gene Aldrich a Harold Dixon kvůli nedostatku paliva musí nouzově přistát na moři. Poté, co se jejich letadlo nenávratně potopí na dno oceánu, musí se o sebe postarat sami. Nemají pití, nemají jídlo, nemají mapu. Mají pouze člun a pár drátků, provázků, nožíků. Po dvaceti dnech plavby už ani nevěří návratu na pevninu...


[CZ] Against the Sun 2014 Celý Film Online

Against the Sun

Podrobnosti


Původní název : Against the Sun
Země : Somálsko
Jazyk : lenka
Délka : 150 minut
Žánr : pohádka
Scénář : Emme Taonga
Režie : Mille Oscar

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Abida Shada, Iyaaz Aayra
Produkce : Yao Felicita
Hudba : Ayushi Rahman
Kamera : Tanyaradzwa Shannagh
Kostýmy : Diyon Sharnell

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. únor 1909
Produkční společnosti : Next Entertainment
Distribuce : 20th Century
Rozpočet : 72 322 033 USD
Tržby : 97 192 842 USD

Mark Strong | ČSFD.cz
Marc Stong je charismatický, všestranný filmový a divadelní herec. Narodil se jako Marco Giuseppe Salussolia v roce 1963 v Londýně. Jeho matka byla Rakušanka a otec Ital. Navštěvoval Wymondhamskou vysokou školu v Norfolku.
Tom Felton | ČSFD.cz
Thomas Andrew Felton je anglický herec, který se narodil 22. září 1987 v Londýně. Vyrůstal v Surrey s matkou Sharon, otcem Peterem a třemi staršími bratry Jonathanem, Chrisem a Ashleym.
HEY Radio
Ze studia v Havírově Vás dnešním vysíláním provází Jirka BASTA. Ve svém bloku má pro Vás připraveny aktuality z regionu, ale hlavně a pochopitelně výběr toho nejlepšího z našeho hudebního playlistu.
Norimberk - airstop.cz
Nechte se inspirovat naší širokou nabídkou zájezdů vhodné pro celou rodinu. Přesvědčte se o naší široké nabídce hotelů, které nabízejí zábavu pro rodiče i děti.
METAL FOREVER & METAL MAN Web Zine - recenze
INSOMNIUM - Shadows of the Dying Sun. Po přesedlání k velkému labelu Century Media a po vydání „One for Sorrow“ postihla kapelu dodnes jediná zásadní změna v sestavě.


480p. Český Film. Stáhnout. Ke Shlednutí. Ulozto. 720p. Hd. Celý Film. Avi. Cz dabing. Sleduj Filmy. Watch Free. Cz titulky. Stream. Česká. BDrip. Download. DVDrip.1080p. Film online. České. Ke shlédnutí. Český Dabing. Full Movie. 4k blu ray. MP4. iPad.. iPhone. Zdarma. Ke Stažení