Selasa, 24 Juli 2018

[CZ] Bájní tvorové: Dračí hrobka 2013 Celý Film Online

cz Bájní tvorové: Dračí hrobka 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Bájní tvorové: Dračí hrobka má skóre 5,4 z 10, na základě 0203 recenzí



Travis spolu se svým týmem cestuje do Číny, aby tu našel něco, co nemělo nikdy existovat...
Známý biolog Travis Preston se dozví, že v Číně žije ohromný ještěr, který zabíjí místní obyvatele a dělníky z nedaleké stavby. Jeho úkolem bude obrovské zvíře najít a poté odchytit. Firma, která u jezera staví, si však najme profesionálního lovce a zabijáka Harkera. V jeho týmu působí i čínská bioložka Zengová, která přeběhne do Travisova týmu. Vědcům se brzy podaří dokázat, že v jezeře je víc ještěrů. Najdou i skalní sluji, kde žijí. Uvnitř objeví mládě, které uspí. V tu chvíli tam přichází Harker a chce malého ještěra zabít. Strhne se mezi nimi rvačka. Do jeskyně se nepozorovaně připlíží starý ještěr a bojující lidi napadne. Harker je zabit a Travisovi a jeho lidem se podaří na poslední chvíli uniknout.


[CZ] Bájní tvorové: Dračí hrobka 2013 Celý Film Online

Bájní tvorové: Dračí hrobka

Podrobnosti


Původní název : Bájní tvorové: Dračí hrobka
Země : Sýrie
Jazyk : ajova-oto
Délka : 140 minut
Žánr : science fantasy
Scénář : Na'Eemah Javaria
Režie : Tabish O'Shea

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shannay Katana, Kadon Deann
Produkce : Braxston Elanah
Hudba : Taejah Rikin
Kamera : Gurfateh Andreas
Kostýmy : Kirills Ethyl

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. květen 1958
Produkční společnosti : Kalem Company
Distribuce : Belarusfilm
Rozpočet : 32 808 080 USD
Tržby : 30 893 881 USD

Bájní tvorové: Dračí hrobka / Legendary: Tomb of the ...
Travis spolu se svým týmem cestuje do Číny, aby tu našel něco, co nemělo nikdy existovat...Známý biolog Travis Preston se dozví, že v Číně žije ohromný ještěr, který zabíjí místní obyvatele a dělníky z nedaleké stavby.
Bájní tvorové: Dračí hrobka - SledujFilmy.Online
Travis spolu se svým týmem cestuje do Číny, aby tu našel něco, co nemělo nikdy existovat...Známý biolog Travis Preston se dozví, že v Číně žije ohromný ještěr, který zabíjí místní obyvatele a dělníky z nedaleké stavby.
Bájní tvorové: Dračí hrobka | movies.prehraj.me - filmy a ...
Bájní tvorové: Dračí hrobka (2013) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Travis (Scott Adkins) spolu so svojím tímom cestuje do Číny, aby tu našiel niečo, čo nemalo nikdy existovať. Úlohou skupiny je zajať Cryptida, besniaceho v odľahlej dedinke, pričom ho musia dostať skôr, než ho zabije legendárny nájomný vrah menom Harker (Dolph Lundgren).
Bájní tvorové: Dračí hrobka, Sleduj filmy online zdarma na ...
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Bájní tvorové: Dračí hrobka – Online filmy zdarma
Bájní tvorové: Dračí hrobka online film cz sk dabing. Travis spolu se svým týmem cestuje do Číny, aby tu našel něco, co nemělo nikdy existovat… Známý biolog Travis Preston se dozví, že v Číně žije ohromný ještěr, který zabíjí místní obyvatele a dělníky z nedaleké stavby.


iPad. iPhone. Ke shlédnutí.. Full Movie. Watch Free. Stáhnout. Český Film. BDrip. 720p. Sleduj Filmy. Česká. MP4. Cz dabing. Ulozto. Ke Shlednutí. Zdarma.1080p. 4k blu ray. Film online. 480p. Celý Film. Avi. Cz titulky. DVDrip. Český Dabing. Ke Stažení. Hd. České. Stream. Download